Friday, March 27, 2009

CIVILicious Part II

BBQ!

Civilians love foods. Everybody knows that ngehehehe



Cane nak wat nih?



Main kad sambil tunggu makanan siap



Sape kalah kena calit arang



Kitorang makan luh leh? :D



Macam2 gelagat



Yeyy da leh makan~~



Encik Gori adalah orang paling hepi dalam dunia nih ngeh2



Kanak2 riang :D



Klasmet saya yang rawk!!


Balik BBQ lak, ada kisah seram berlaku di stesen minyak Shell Ayer Tawar. Tapi xnak cite!ngahahahahhahaa





9 comments:

klise said...

owh deym... shell ayer tawar? why on earth korang kene isik minyak kat situ? ader berdozen2 stesen minyak kot kat lumut ngn manjung... btw yang kene calit arang tu kiut... omgz

lolita said...

kekeke takdir namanya....da naseb kitorang macam tu :P

ps:the name is ika :D

eira eixora said...

anda telah ditag =)

faRha said...

changing to
http://becauseiamhypocrite.blogspot.com/

cathenclox said...

ade ape di shell itu? ada kulit siput? hehe cito la kakku weyy~~

lolita said...

nati laa aku balik 2 bulan lagi.hahahahhahaa

mosazu said...

anda telah di tag - sila layari blog saye untuk mendapatkan award anda

-slamat studi! hahahaha :D

org sana said...

apa kisah seram tu? setahu i tak pernah ada cerita seram kat shell tu...

lolita said...

@beri

vaekkk!!!tengkiu~~


@org sana

org ayer tawar ke?haaaa ni cite seram nii..pecaye laaa