Thursday, August 27, 2009

Balik Berpuasa

Balik berpuasa ye rakan-rakan. Bukan balik beraya. He he he.....


Ceritanya begini. Esok tengah hari, saye dan housemates bercadang nak balik Kelate sempena cuti merdeka nih, eh sempena bulan Ramadhan ni... So kitorang dah plan macam-macam la nak buat sepanjang 4 hari 3 malam di sana. Siap ada jadual lagi, n mesti stick to the plan la.

Ikut plan nye, malam esok tido umah Kaksya, pastu next nye tido umah saye. Pastu malam last tu... saye nak tido umah saye, n Kaksya nak tido umah dia. Yang lain-lain tu, bak kate Key, "Ada Aku Kesah??" Hahahahaha... So Aisyah n Aza n Paan pon merajok la nak tido dalam kereta. LOL
Takde arr korang... aku cakap pilih je nak tido umah sape2... ngade2 nak tido dalam kete plak haish

So, menurut Aisyah yang paling excited nak gi Kelate, main focus is on the food! Ayam percik, laksam, nasik kerabu, nasik dagang, kepok n of course pergi shopping kat Rantau Panjang. Hmm... larat ke cik adik, pose-pose ni. Ikut ske la, I ikut je hehehhee... pastu Kaksya ajak g makan tomyam kat kedai paling bes kat sana iaitu kedai yang sama Pokjat penah rekemen kat saye. Hmm... gelemer betol kedai tuh. Boleh3 no hal la

Pastu satu lagi. Ini adalah reminder kepada diri sendiri. Alia pesan kuih kaler kuning yang ada inti daging dalam tu. Dia kata beli dekat stadium. Sedappppp... Haih Alia ni tau pesan makanan je. Aritu pesan kepok sira. Ngahahahha selera dinoso tol!

Kesimpulannye, jadual kami sangat pack. Jadi ingin diingatkan rakan-rakan sekalian, masa tido pun dah fix! Sape rasa tak cukup tido tu... Ada Aku Kesah?? HAHAHAHAHAHAHA

8 comments:

Faiz Rev said...

kirim salam kat kak sya ye

lolita said...

hahahah baekkkk

mosazu said...

kelik bru nok update blog..pahni amik gambar makene banyok!

lolita said...

hahahahahahahaha jeles la tuuuuuu :P

nak amek gamba sata..... popiah stadium.... ikan keli percik... dan sebagainya slurppppp

limauais said...

nk blik etek..uwaaaa..tp test blambok..
kak melor,wak mari makaney klate cni..haha..

lolita said...

ngahahahhahaha
nok pesey gapo?

Cerk Leng said...

marin sedih abah lps tau yah tdo rmh kak sya...hu3.

abah rndu ko yah bena.
xD

lolita said...

hehehehehehehehehhe