Tuesday, September 28, 2010

Mood Bergaduh

Tak tahulah sejak kebelakangan ni, dan especially beberapa hari nih, saya suke sangat melawan cakap orang. Bukannya bergaduh betul2 pun, kat internet je, especially kat fb tuh. Nampak benda yang tak puas hati je, saya kutuk terus. Huhuhu

Apesal ek?

N satu lagi, orang yang saya kutuk tu pulak sibuk2 nak add saya. Yelah derang bukan fren saya pon. Fren of fren je. Terbegadoh kat page orang lain, so dia pon sebok la nak add saya. Agaknya nak serang saya plak ke?

Pastu satu lagi, dah mintak maaf kat saya, pastu beberapa minit kemudian dilit balik. Asal? Malu ke mintak maaf ngan pompuan? HAHA LOSER! (oopss tercari gadoh lagi)

Bro, ko mintak maaf pastu dilit, sama la macam ko mitak maaf sambil mengutuk (oopss tersindir orang lain :D). Takde makne bro! Maaf kompem la tak diterima bro~

Satu lagi, kepada bro sorang lagi tuh, poligami tak salah pun. Sape kate salah? Yang salah, ko g aibkan bini nombor satu ko kat facebook biar satu dunia tau dia tak setuju ko nak kawen lagi. Seronok ke bro orang tau masalah rumah tangga ko bro? Eh tuka la. Seronok ke der?

Der!!!!~~~


hahaha ye saya seorang penyibuk.

AUMM!!!






8 comments:

serigala said...

u are a big joke lady...
u can flame others but u snapped when u got flamed...

lolita said...

eh ada lagi dia ni?

fyi, i didn't get snapped at obe (if that's what u mean), i was flaming him. :D

lolita said...

ohh, and he snapped

-__-"

serigala said...

i'm always lurking around..and i got a long list of butthurt people..
but u snapped when i interfered..

lolita said...

see that? now u admit u interfered.

i did snap at u. because, i was like, dude, i wasn't even talking to u.

serigala said...

same thing happened when u interfered with other people..so u and them are just the same..haha..

lolita said...

did u mean u and me are just the same?

bro, saya cuma bgtau dia, i used to like reading his post, and im not anymore. that's it.

then encik serigala got butthurt sampailah sekarang (?!)


haha bro.aku dah malas layan ko la bro.

nak aku kona lagi boleh je.tapi aku malas dow.

serigala said...

u and them..not me..
i'm not butthurt..but u did..haha
just i love picking a bone..

i didnt ask u to..but u insist..

lazy?yes u are..