Saturday, September 11, 2010

Hari raya hari bergembira

Taun ni baju raya kami sekeluarga tak siap. Tapi kami beraya dengan gembira juge. Biar lah baju raya tuh, baju kurung gak. Bole pakai bile2 masa pon time gi tutor ke ape ke..

Yang penting kite hepi2..

Jangan la jadi macam sesetengah orang, hidup dia asyik fikirkan kesalahan orang, pastu kutuk2 bajet dia best sangat je. Kita hepi2 ok. Saya nak tanya, orang2 yang tulis blog2 sedap2 maki orang lain ni, diorang hidup bahagia ke? Senang ke hati? Ke tukang komen je ramai, but in reality dia lonely tade kawan sebenarnya? Hmm kesian betullah.

Saya harap orang tu baca benda ni dan sedar diri sikit. Semoga mendapat hidayah Allah.Amiiin..


Selamat hari raya dan selamat bergembira :)




9 comments:

serigala said...

reply from obe..

aku jawab. have you seen stand up comedy? i am a huge fan of George Carlin and Charlie Brooker. Hell i even wrote an entry stating this fact last year

http://obefiend.blogspot.com/2009/10/i-am-charlie-brooker-wannabe.html

So i steer/model my writings and punchlines like my 2 idols.

now.. this blog SCHTICK (modus operandi - concept - genre) is rageeeeee post. It's been like this for ages.

now if you go to blogs about gossip melayu, you expect to see berita artis melayu. right? So why no one who visited a blog artis melayu complained that

"babi sial blog ni asal asik pasal gosip melayu je dari awal sampai abis! takde berita dunia ke? gossip artis yahudi ke.. bodoh sial blog ni"

its the same logic

FOA is a "raaage post" blog mixed with 13 bottles of sarcasm

if you fail to see this fact and expect this blog to be "menjaga hari orang ramai dan jadi baik macam Ustaz Hassan Din" then you are reading the wrong blog

you like the reply?


-----------------
^_^

lolita said...

i have been (when im bored) reading his blog for the sake of fun, and im never offended. lantak dia lah nak sesat ke illuminatus ke pi mam la kan.

this time yang post pasal salam perantau tu memang tade keje sangat! tade modal dah ke? geli i tengok

tak hingin pon nak bace obe tuh!
baca zack zukhairi lagi bagos kot


PODAH

rean said...

oops...
kenapa rage pasal salam perantau?
pernah hantar gambar kat salam perantau ke?

lol!

serigala said...

oh..now i know what kinda blog u like..no wonder la butthurt..

u geli or butthurt?coz from what other people and i see..seem u are more likely to be butthurted by it..
kalau tak ingin kenapa baca?no1 put a damn trigger on ur head to read the shitty blog..

kenapa pi mam?
semoga obe bahagia..semoga kau bahagia..

haish..kids/lolita..not grown up yet lol..

Anonymous said...

dont u hav other things to do than trying to fuck this girl ass? get a lifela bro.. let this girl knock her own pussy.. u suck ur own dickla

peace

serigala said...

oh my..u can suck ur own dick?i nvr think i can..
do i try to fck her ass?i dont want to..i rather get married with my gf than fuck non wife..

anon?are u that coward to use ur own name in replying other people?scared of me bombing u?

scare? scared? scare? scare? scare? scare? scare? scare? scare? scare? scare? scare? scare? scare? scare? scare? scare? scare? scare? scare? scare? scare? scare? scare? scare? scare? scare? scare? scare? scare? scare? scare? scare? scare? scare? scare? scare? scare? scare? scare?

i think u are...

lolita said...

wtf man?
nak rage2 p blog foa tuh lah

kan blog rageeeee tuh -___-"

kata org childish, tapi sendiri macam baby.

n btw rean, saya tak penah anta salam perantauan.maklum la jakun tapenah pegi oversea..saya org kampong je...tak macam uols kan?

tapi sy tadela nak jeles2 org lain anta salam perantauan.ikut suke diorang kot??

once more. watevarrr~~

serigala said...

tu bukan rage la..tu just troll for the lulz..

klise said...

wtfits!