Thursday, September 30, 2010

Konvo :D

Sedar tak sedar, dah dekat setahun saya grad.

Sedar tak sedar, lagi dua minggu nak konvo

yayyyy~~~~

Tak sabar nak kumpul hadiah. Tapi...bila dipikirkan, dari 1st year sampai la final year, tiap2 kali konvo orang lain, saya dapat hadiah. Kalau tak bunga, anak patung. Kalau tak coklat, belon pun cukup. Muhahaha kesian senior junior kena pow

So, taun ni kalau tak dapat hadiah pun, terima jelah kan. Dah la ade orang tu tak dapat datang. Bagi kamera je sebagai pengganti diri. sobs..sobs...

Takpelah. Next year konvo master pulak, insyaAllah.. Kalau orang tuh tak dapat datang jugak, siap la!

GRRRR >_<






Curi2 pakai robe Kak Anis masa konvo taun lepas
(gamba yang menjadi kejelesan ramai di fb hihihi )


Tak sabar nak ambik skrol. Lepas ni takleh la student saya ejek saya tade degree lagi. Huh!


ps: mood begadoh dah hilang. Alhamdulillah :D

2 comments:

eira eixora said...

patutla mace kena je. Rupa2ny rope kak anis =P

lolita said...

hahaha ooppss :D

sape suh tinggal atas katil ore :P