Tuesday, June 22, 2010

tHe Cacatans DAHULU


Introducing!!!!~~~



the cacatansss~~~


kami terdiri dari
bos: key
mak1: aisyah
mak2: kaksya
anak1: aza
anak2: paan

kami sukaaaaaaa~~~

1: tempat pertama, JALAN-JALAN~~



Pangkor Island


Bukit Larut


Zoo Taiping


Rantau Panjang


Pantai Irama


Kota Bharu~~


Boh Tea Plantation


Somewhere in Cameron


2. ok tempat kedua, MAKAN-MAKAN!!~~


Steambot Moven Peak


Steambot Moven Peak


Restoran Simpang Tiga


(letak gamba nih sebab nampak selim melim :D)


Dinner Batch Jan05 @ Hotel Casuarina Ipoh


BBQ @ Teluk Batek


Charlie's Angel or minah printer?


wiuwiiiiitttt


kenduri pon kira makan2 jugak kan?


kenduri kawan kepada kakak aza (haha xde kaitan lgsg ngan kitorang)


3. jatuh ke tempat ketiga! BERSUKAN dan BERIADAH!!! (la sangatttt)


berenti rehat slps seminit berjogging


berenti rehat lagi slps jalan2 je x jogging pon


xtau lah ape ke cacat yg kitorang tgh wat
(tapi last2 x jogging pon)


aza semangat gile main layang2


ni main tayang2 je bukan main layang2


aktiviti wajib tayang: mencacats!


ni bukan beriadah, tapi melepak di tepi blok


4. selain itu, kami juge wat aktiviti bekpekdah tau!


kami gi majlis tilawah Al-Quran tau!


peace hombre!


wiuwiittttt semua single lagi ke~

OK XLARAT DAH NAK UPLOAD GAMBA.BANYAK GILE OK!
NEXT POST IS PASAL THE CACATANS SEKARANG!








4 comments:

limauais said...

gamba atah2 tu x sesuwai tnjuk ko bakal mertua.gamba hok paka baju krung tuh napok ayu sket,bleh tunjuk hok tuh :p

p/s:sy rindu utp T_T

lolita said...

haha gamba2 tu cacat memey xleh tunjuk ke bakal mertua

meh balik utp meh :D

Anonymous said...

salam,
makan steambot tu kat area mana?
cam best jer environment nyer.
gentocln67@y.c
saya x ikut mana2 blog,
so bole reply kat mail tu,
your cooperation is highly appreciated,
thx..

Anonymous said...

salam,
makan steambot tu kat area mana?
cam best jer environment nyer.
gentocln67@y.c
saya x ikut mana2 blog,
so bole reply kat mail tu,
your cooperation is highly appreciated,
thx..