Monday, July 26, 2010

Sambung Belajar ke Sambung Berjalan?


Saya sambung masters ok. Alasan saye, belajar itu bes. Bole ponteng2, xde kena bayar cukai semua, bole pow kawan2 yang da keje... Korang yang keje leh wat camtu ke? WAHAHA (gelak evil)

OK la.. nih nak cerita. Sori la kawan2, saya memang suka bercerita. Kawan2 panggil saya ni penglipur lara. Baru2 ni saya telah selesai buat presentation symposium saya yang pertama, yang bermaksud saya telah tamat satu semester masters degree saya ni. Maka saya pun ingin mereview la ape yang telah saya lakukan sepanjang 6 bulan ni.

Nak saya tunjuk Gantt Chart ke rakan2? Nah amek2


sile usha Gantt Chart of my research methodology yang dah disimplifykan sehabis mungkin untuk tontonan adik2 :P

So kirenye saya dah ikut jadual lah kan. Back kata supervisor saya, on track la hihihi..

Tapi, selain mereview research yang tak seberapa itu, saya juge ingin mereview kegiatan sosial saya sepanjang semester ini. Maka saya menggodek2 folder gambar dan telah terjumpa satu fakta yang amat (tidak) memeranjatkan! Saya banyak berjalan!!!!!!! (jeng!jeng!jeng!!!!ala2 dalam cite p.ramlu)

January:Cameron





February:Ulu Kenas, Kuala Kangsar





March:Teluk Senangin, Lumut



April: Air Terjun Salu, Kampar


(tettt boleh letak satu gamba je :p)

May:Penang


(tettt satu gamba je jugak.ni kat taman botani)

June: Cameron Highlands, Penang




(maaf gamba nih je yg mampu sy letak utk penang :D)

July:yang paling xleh blah. Miri+Brunei






Kesimpulannye... Oh bes betul sambung belajar. bakar! bakar! haha



6 comments:

Faiz Rev said...

ini...terlalu baktang

xpe keje pon bole gak jalan2

lolita said...

hes hes~ yelahh tuuu :P

limauais said...

rajinnye kak melor amek master.huhu.saya x trpkir lasom nk amek master.btw,gud luck :)

lolita said...

tenkiu tenkiu :D

Pali said...

jauh weh gi derat

lolita said...

hehehe belam2 g jupo sain2 denu :D