Monday, November 22, 2010

Kembali Sibuk

Data collection dah siap.

Dah balik utp pun...

Minggu ni kena hantar reviewed conference paper ke uniten.
Minggu depan kena hantar symposium paper ke utp.

6-10hb Disember = Symposium ke-12 kat utp. tak tahu lagi present hari ape. yang pasti paper pun tak siap lagi. Apetah lagi slide dan preparation???

21hb Disember = MUTF Conference kat Uniten. Paper dah siap. Tunggu final review dari sv, then final correction maybe, sebelum resubmit ke proceeding team. Slide tak buat lagi. Tengah tensen dengan sympo paper. uhuuuuuu

Mana nak kena utamakan ni?????


Nak g deting dulu boleh tak :D

5 comments:

nurul said...

BOLEH!!hahahaha :D







nk deting jugak :(

lolita said...

yayyy~~~ jom deting vanila~~~

Big Bang said...

Master Didahulukan Dating Diutamakan

lolita said...

ting tong~

dua2 pun penting :D

hana_shoyru said...

like!