Monday, October 25, 2010

Data Collection Lagi



Yeayyy~~ finally saya dah ada kat rumah~~

Tapi bukan untuk berfoya-foya.. Macam biasa untuk data collection la. Kali ni special sikit sebab ikut perkiraan saya, ni la final data collection saya. Kalau betul2 ikut jadual, stage data collection saya akan selesai dalam 2 minggu ini, insyaAllah...

Lepas tu boleh la saya fokus untuk pergi present paper dekat conference pulak bulan 12 ni. Lepas tu la baru saya boleh slow-slow buat analysis untuk semua data yang saya dah kumpul sepanjang tahun ini. (fuh xleh bayang la betapa tedious nye ~_~)

Saya boleh speed up data collection pun, thanks to my brother Abe and my sister Amalin yang tolong saya collect data (tapi kena bayar upah la, RM30 sehari T_T).

Untuk kali ni, saya upah adik kawan saya pula. Syafinaz namanya. Dia baru habis diploma, tengah tunggu nak sambung degree bulan 12 ni. Memang kena pada masanya lah! Semalam saya call dia, tanya nak keje part time tak. Dia kata nak. Pastu petang tadi, saya pergi rumah dia explain job scope dia, upah semua. Mama dia pun setuju dia tolong saya, dari duk umah lepak-lepak je hihihi

Seronok~~

So esok kami akan mula bekerja, dan mesti betul-betul ikut jadual tau! Kalau tak, tak sempat. Nanti cuti sekolah saya dah tak boleh ambil data, tak valid! wuwuwuwuwu

All the best to me!





Amalin taknak tengok camera >_<



.
..dan abe dengan beg mahal :D



(beg mahal sebab bayar yuran mahal2, pastu dapat beg ni dengan buku log je -__-")




.

2 comments:

ARC™ said...

woot2 work hard key!!!

lolita said...

haha -working hard- :P