Monday, October 11, 2010

Sudah sudah la salam perantauan


Tak habis-habis lagi kes ni. Benda kecik je, tapi disebabkan seseorang gi perbesarkannya, maka pihak UTUSAN pun dah malu, pihak UTP pun malu, dan tuan rektor pun tak happy. Oh kesian tuan rektor. Kami sayang anda ^_^

Kesimpulannya, dah dah la tu.. Tak de faedah pun gi bising2. Dua2 pihak salah, dua2 pihak jugak ada alasan masing2. Pihak ketiga keempat kelima seterusnya tuh duk diam2 ok. (OK saya pihak ke ribuan, nak duk diam jugaklah)

ps: itu la.. kejar sangat traffic, sekarang dah susahkan budak juniors tu. Mintak2 diorang tak kena tindakan tegas sangat. Suruh cuci taman yang dalam gambar tu pun ok dah kot. Semua orang happy kan?


Saya pelajar universiti of blabla ingin mengucapkan blabla buat blabla sempena blablabla.. Rindu blablabla ~_~


Nampak macam kat oversea? Autumn? Sebenarnya kat Padang Kota Lama, Penang. So how? Macam ni crew salam perantauan pun maybe tertipu juga :P


4 comments:

hana_shoyru said...

nak like juta2 kali..haha
weh apecer ni? sumthing i dono? almklumla da xbape amek tau..

lolita said...

hahaha oi!!tau la bizi keje grrrr o//o

ko like gamba je ke? LOL

ni yang kes budak2 junior anta gamba salam perantauan, berbackgroundkan taman empat segi kat cimbeng n lh tu :D

hana_shoyru said...

haha ak like psal slm perantau tu sbb rs cm nk wat gk..hahaha
ouh masuk paper ke? tatau lak.. bile?

lolita said...

eeeiii dia niiii

hahaha

derang masuk paper bulan lepas.pastu ada blogger bising2 blagak pasal tuh, pastu penulis utusan mengamok plak wat satu page kutuk budak utp kat paper ahad 10.10.10 aritu.

pening tengok gadoh benda kecik ~_~