Thursday, October 14, 2010

Tetamu Tak Diundang

Di suatu petang yang aman damai, saya sedang membuat correction pada conference paper seperti yang diarahkan oleh seorang pensyarah. Kemudian saya terdengar suatu bunyi yang agak familiar di belakang, tetapi disebabkan kepala tengah serabut, saya buat bodo je..

Tiba-tiba, bunyi itu kedengaran di kaki saya pula.. Lepas tu, di ribaan saya, dan beralih ke meja pula.

MasyaAllah.... Saya tak tutup pintu rupenye ~_~





Kacau dia~~ sape suh wat keje sambil main fb




Intai-intai sket...




Hmm..hidu-hidu sket...




ok! Lepak sini pon best jugak. -setel-






HEHEHEHE~



.

7 comments:

Faiz Rev said...

pelik gak nape kucing tu x blah dr bilik tu

kucing tu xde bau busuk kt bilik tu ke?

melor busuk

hahahaha

mIsS_syA said...

hidu2 sebab busuk kot...
haha :P

lolita said...

hahahaa oioioi!
wangii arrr baru pas mandi nehh

paiz ngan misya busuk!

eira eixora said...

melor dok bilik kak anis mulo ko?? waa rindu2

lolita said...

aah.ore duk bilik kak anis mulo.. dlu masa final year duk bilik lain, tapi sejak wat master la duk sini :D

Khaizarien said...

ala.. comeynye dieee.... sapa punya ek

Regard,
Khaizarien Blog
@ Sudi-sudikan melawati Khaizarien In D' House

lolita said...

hehe kucing tade sape punye..tapi selalu masuk dalam rumah