Sunday, August 22, 2010

Bila terjaga di tengah malam

Kawan2 mesti pernah tetido awal pastuh terjaga tengah malam kan? Tipu la kalau tak pernah! Bila terjaga tengah malam/ awal pagi tuh, ape yang kita nak buat? Jawab!!! Jawab!!!

1.Mula2, bukak lampu. Sebab biasanya kat umah terjaga sebab abah tutup lampu. Apela abah, da tau anak dia takut gelap, p tutup lampu plak. Kan dah terjaga pastu nak membebel siap. Grrrrrr

2.Pastuh, usha facebook, blog, utusan, ape2lah, sambil pasang muvi konon2 wat background ada bunyi bising2 sket.

3.Dah bosan, pegi dapur wat air susu. Sambil2 tuh bukak peti ais, amek mana2 yg berkenan pastu kunyah2 smpai gemok.

4.Dah kenyang, masuk bilik update blog.


Sekian terima kasih :D



8 comments:

Faiz Rev said...

bile terjage tgh mlm, cek totem dlu

ntah2 dlm mimpi

lolita said...

hoh totem tu ape? yg macam dalam game tu ke?

wadefak said...

tertinggal 1 lagi step, dapat link video hantu. wakaka

lolita said...

grrr mmg keji ah sape bg link tuh. oTL=3 teng

eira eixora said...

klu kak anis tutup mata tdo balik =P

lolita said...

haha ore payoh sket nk tido smula...lamo2 baru ngatuk balik

vanilla said...

totem tuh mcm yg dlm cite inception la kak.hahahaha..

ak bile tejage tgh malam,pegi toilet sbb sejuk sgt..(rumet suke bukak kipas laju2)
lps tu denga rumet bedengkur :P
lps tu smbung balek tido :D

lolita said...

vanila: xtengok inception..tade orang ajak :(

ps: dengkur rumet ko tu macam lullaby ke?haha!