Friday, December 17, 2010

Girlfriend!

I missed my girlfriends. I really do. Bukan kawan2 kat UTP (not that I didn't miss them too), tapi kawan2 kat MMP dulu. Rasa macam dah lama tak gather semua orang. Rasa dah lama tak balik rumah jugak huhu.. Dulu tiap2 kali balik rumah mesti jumpa diorang, tapi sekarang balik rumah pun untuk wat research, dah takde masa lapang sangat.

Introducing my girlfriends~~



Dila Bayah Nad Key Daia Eman

Ni gambar yang ada semua orang n decent sket (whatt??hehe). Masa form 1 n form 2 yang kitorang satu kelas. Then bila form 3 dah lain-lain. Tapi kitorang still jumpa time rehat untuk makan sama2. N remember meja bulat dekat pokok tu? Tu la tempat biasa kitorang lepak makan-makan.

Hubungan kami, dah macam family. Sebabnya, parents pun dah kenal sesama parents. Walaupun parents jarang2 je jumpa, tapi still berkirim salam. Kalau kat rumah, abah macam strict sikit pasal keluar2. Tapi bila sebut keluar dengan diorang ni, abah tak bising pun balik lambat. Hihi.. Bagus jugak parents dah kenal kawan2 ni.

Sebab tiba-tiba teringatkan mereka, tadi pergi godek2 gambar lama nak hilangkan rindu. Lepas tu jumpa la gamba2 berikut..


Kami suka pergi ke pantai...





..dan picnic. Ni kat Jeram Linang


Shopping?


My house, masa open house raya tahun lepas


Banyak lagi gambar masa muka buruk gile, tak sanggup nak upload muhahaha. Bila tengok-tengok balik gambar lama, rasa cam "wah..dah besar dah kita..." Semua orang dah ada hidup masing-masing. 3 of us sambung belajar, Dila in UPM, Daia in UiTM, me in UTP. Eman n Bayah tak habis study lagi.. Biasa la budak2 medic lama sket. Nad je dah kerja, sebagai seorang pharmacist. Last time jumpa, Nad belanja semua orang. Amboi2 tak patut betul kita pow dia, hihi tapi skali skala kan :P


Rindu betul nih! Hari tu tengok kat fb, diorang masak2 sama2 plak. Haish jeles betul. Ni yang rasa nak balik ni.. tapi skrg musim bz...huhu sabar jelah >_<






Gambar sampingan. Kalau pergi rumah Dilla mesti nak usik gitar dia n pura2 goreng hihihi

4 comments:

mardhiyyah said...

miss u tooo <3

lolita said...

mmuuahhhh!!! slmt menyambut besday nad esok :D

Anonymous said...

i miss everybody *hugs*

lolita said...

mmmuuuahhhhh!!!!! :*:*:*