Tuesday, December 28, 2010

Saya Blogger Kelantan

Seronok pulak bila baca post Aaba pasal blogpilihan malaysia ada buat program kenegerian. Eh bukan. Sahabat ikut negeri. Kui kui kui

Memandangkan saya ni anak Kelantan sejati (ecewahh), teringin nak join jugak lah.

OK la jom kita mula!!! Jeng jeng jeng~~~


Nama

Nama saya banyakkk... Dulu ada wat post pasal nama je. Kalau nama panggilan Key (anak kunci) tapi paling gelemer orang panggil Melor. kui kui kui... Klasik giler!

Status

Ehem ehem... Saya bujang lagi... tapi baru-baru ini sudah pun berpunya.. Hehehehe minta-minta berkekalan ye. Amin...



Nampak tak? Nampak tak? AHAHAAHA sep gile gambar incik boifren


Cara hubungi

Err.. facebook.. saya tak approve kalau tak rapat sangat. YM? Lama dah tak bukak. Google Talk? Ah malas la. Kalau camtu, sila hubungi melalui lolitasz.blogspot.com kat komen box :D

Daerah/Jajahan

Kota Bharu Bandar Raya Islam

Tempat tinggal

Saya tinggal di Wakaf Che Yeh atau saya panggil Miss Yeh Hut je. Hehe :p

Apa yang menarik di tempat saya?

Yang gelemer di Wakaf Che Yeh ialah pasar malamnya yang bukak tiap-tiap malam. Ala-ala Gerbang Malam kat Perak dan uptown kat Shah Alam. Tapi sini barang murah gila kalau pandai tawar-menawar. Oh Heaven!!!


Okeh! Link ke blogpilihanmalaysia dah ade... Soalan semua dah jawab. Setel! Setakat ini je lah kot.

Sekian dari saya,

Blogger Kelantan Darul Naim



Peace yaw!!






3 comments:

Rozuan Ismail said...

salam perkenalan..saya rozuan..singgah kt blog oghe klate..hehe..jom singgah blog saya gak..

lolita said...

hehe ok terima kasih singgah :)

Nieve said...

Salam kenal sis Melor... seronok baca bloggers2 dari negeri2 laen... sanagt teruja ;)